Følg oss på:

– Vi støtter helsesøstrene og NSF

Bilde til artikkelen – Vi støtter helsesøstrene og NSFI fjor fikk kommunene 180 millioner til å ruste opp skolehelsetjenesten og helsestasjonene for ungdom. Det viser seg at mindre enn halvparten av dette beløpet når fram til det tilsiktede formålet. Resten havner i det kommunale sluket. – Dette viser at det er nødvendig å øremerke midler så vi er sikre på at de går til helsetilbudene for ungdom, sier Tove Gundersen, generalsekretær i Rådet for psykisk helse. Hun støtter dermed kravet fra Norsk Sykepleierforbund.

Angst en viktig veiviser

Bilde til artikkelen Angst en viktig veiviser– Angsten kommer når man er ute av kurs. Hvis man prøver å kopiere andre framfor å finne fram til essensen i seg selv, kan man få angstproblemer, sier psykolog og forfatter Grethe Nordhelle (62) til bladet Psykisk helse.

Indrestyrt

Bilde til artikkelen Indrestyrt– Jeg har en sterk fascinasjon for det vanlige livet. Det ser vanlig ut, men er fantastisk og inneholder mye dramatikk. Artikkelen er fra bladet Psykisk helse nr. 3 - 2014.

Bipolar lidelse: – Ta utgangspunkt i ressursene dine

Bilde til artikkelen Bipolar lidelse: – Ta utgangspunkt i ressursene dine– Da jeg fikk diagnosen, trodde jeg at bare jeg fikk riktig medisinering, ville jeg bli frisk igjen. Så enkelt er det ikke. Man må finne ut hva som gjelder for en selv, sier Marthe Løkken, leder i Bipolarforeningen Norge, til bladet Psykisk helse.

Pappapermisjon: Psykisk lidelse ikke syk nok til utsettelse

Bilde til artikkelen Pappapermisjon: Psykisk lidelse ikke syk nok til utsettelseKai Tore Vik har depresjon og unipolar lidelse. Det er ikke nok til å få utsatt pappapermisjonen sa Nav. Dokumentasjon fra fastlege og psykiater var ikke nok til å bli trodd. Artikkelen er fra bladet Psykisk helse nr. 3 - 2014.

Trenger du hjelp

Postboks 817 Sentrum, 0104 OSLO | 23 10 38 80 | Generalsekretær: Tove Gundersen | Webkontakt: Steinar Sværen | Vil du annonsere her eller i Psykisk helse?

World Federation for Mental Health (WFMH) Innsamlingskontrollen